Lastevanemate koosolek 19.09.2018

Tere, head lapsevanemad!

Uus kooliaasta on alanud. Rõõm! Sel aastal ootab meid ees palju põnevat ja huvitavat õppimist, aga ka palju erinevaid sündmusi. Sündmuste kohta leiate infot kooli kodulehel, aga kindlasti saate infot ka laste kaudu.
Traditsiooniliselt teeme kooliaasta alguses lastevanemate koosoleku. See on kolmapäeval 19. septembril kell 17.00. Alguses jagame infot kooliaasta kohta, sellele järgneb loeng ISESEISEV LAPS – TULEVANE LIIDER Koolitaja Ruta Püvi räägib sellest, kuidas motiveerida last õppima, kuidas aidata lapsel aega ja tegevust planeerida, kuidas õpetada last keskenduma olulistele tegevustele jne. Olete oodatud! NB! Klassijuhatajad on sel päeval majas. Kes soovib oma lapse klassijuhatajaga kohtuda, siis selleks on võimalus enne koosolekut.

Kõike head uueks kooliaastaks soovides,
Aule Kink