Tulevik algab siit: IT maailma ABC vol 2 (üritus toimub jaanuarikuus)

Tulevik algab siit: IT maailma ABC vol2

Globaalses mastaabis toimuvad muutused ja kiire tehnoloogia areng muudavad ka olukorda tuleviku tööturul. Digimaailmas on oluline lakkamatu uurimine ja katsetamine ning loovus ja innovatsioon, mis aitavad luua paremaid väljavaateid töökohtadele. Euroopa Komisjon ennustab, et aastaks 2020 on IT valdkonnas 500,000 täitmata töökohta.

Koostöötamiskeskus Forwardspace ja Pärnumaa Kutsehariduskeskus kutsuvad kõiki uudishimulikke tutvuma nelja IT-maailma valdkonnaga. Soovituslik alates 7. klassist. Jaanuarikuus toimub noortele suunatud infotehnoloogiat täis päev, kus vaadeldakse erinevaid võimalusi, mida eri valdkonnad endas peidavad.
Seminaril tutvutakse erinevate programmeerimiskeeltega ning milliseid võimalusi nende tundmine tööturul loob. Piilutakse mängude tootmisesse ning küberkaitsesse. Samuti tekib arusaam, kuidas valmistuda ette karjääriks robootikas!
Ürituse jooksul on iga valdkonna kohta nii äge ettekanne, kui ka Sinu silme ees üks praktiline tegevus, et suudaksid igapäevatööd selles valdkonnas eriti hästi ette kujutada.

Täpsem info aadressil: https://www.forwardspace.ee/it-maailma-abc-vol-2/?fbclid=IwAR2l6e9yEj2c5iVlfj4dL_wudsPe23_H-9ddsRh-ZepSXlxOB5Ny3VVcfKk