Häädemeeste valla koolide jaapani mõistatuste lahendamise võistlus 04.02.2020

Suur – suur aitäh kõikidele Häädemeeste valla koolide jaapani mõistatuste lahendamise võistlusel osalejatele! Parimate punktide arvestuses olid parimad Merilin Radernik I koht (Metsapoole Põhikool), Laura-Maria Lutsuveer II koht (Metsapoole Põhikool), Markus Allikas III koht (Metsapoole Põhikool).I tasemes (5. punktilised ülesanded) oli parim Merilin Radernik (Metsapoole Põhikool).II tasemes (10. punktilised ülesanded) oli parim Helen Vaik (Metsapoole Põhikool).III tasemes (15. punktilised ülesanded) oli parim Pille-Riin Tamm (Häädemeeste Keskkool).IV tasemes(20. punktilised ülesanded) olid parimad Romek Hanson (Häädemeeste Keskkool) ja Arthur Valge (Häädemeeste Keskkool).Suur – suur aitäh õpetaja Krista Hütile, kes korraldas Peeter Sõrmuse nädala ja selle raames ka Häädemeeste valla koolide jaapani mõistatuste lahendamise võistluse! Kohtumiseni järgmisel aastal!