Häädemeeste Keskkooli nutitunde on märgatud

#Distantsõpe igas koolis kolmanda nädala auhinnad: igas koolis kolmanda nädala auhinnad:

  • HTM auhinna saavad (erinevad auhinnad nt veepudelid või muud põnevat): Elin Kiin, Hagudi Põhikool; Alari Allika, Randvere kool; Elle Kivisoo, Tapa Gümnaasium; Helena Elgindy, Värska Gümnaasium; Maiga Hallap, Sillaotsa kool.
  • Telia auhinna saavad (kõrvaklapid): Heidy Siirak, Jüri Gümnaasium; Lauri Soosaar, Kõmsi kool; Kertu Torn, Vastseliina Gümnaasium; Kristi Luik, Rapla Täiskasvanute Gümnaasium; Ene Kärg, Parksepa Keskkool.
  • HITSA auhinna saavad (üllatusauhind HITSA nännivaramust): Maarja Kallis, Keeni Põhikool; Merle-Kairit Toom,Rannu Kool; Relika Maripuu, Väike-Maarja Gümnaasium; Ülle Kreos, Kuressaare Vanalinna Kool; Astrid Rosenberg Häädemeeste Keskkool.
  • TalTech kübermängu Küberjuhtumid I kaardipaki saavad: Kertu Pildre, Tallinna Saksa Gümnaasium; Julia Rachinskaya, Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium.

Palju õnne võitjatele! Saadan teile lingi e-vormile FB sõnumina, kus saate kirja panna oma kontaktid. Auhinnad saadetakse teie lähedale postiautomaati niipea kui eriolukord võimaldab. Vb. võetakse teiega ühendus, et asukoht täpsustada, sest masssaadetist on mugavam teha ühe teenusepakkuja juurs nt Omniva.Uued võidud, uuel nädalal!NB! Tallinna koolide Nutikuu auhinnad loositakse ja jagatakse maikuus eraldi ka Tallinna Haridusameti poolt.