JAANUARI SÜNDMUSED

SÕRMUSE NÄDAL

Traditsioonilisel Sõrmuse nädalal oli sellel aastal teemaks laevade pommitamine. Tublimad „laevade pommitajad“ olid 9. klassist Keitlin Ein ja Kerlin Tšetsin.

REAALAINETE KUU

Reaalainete kuu raames korraldasid IT-tugiõpilased 25. – 28. jaanuaril koolisisese kiirtrükkimisvõistluse, kus osales 23 õpilast. Võistlejatel tuli ühe minuti jooksul võimalikult palju ja  korrektselt eestikeelseid sõnu trükkida. Esimese koha saavutas Kerlin Rätsep (4. kl), kes suutis ühe minuti jooksul õigesti trükkida 37 sõna, teise koha saavutas Karl-Eerik Valtmäe (5. kl) ning kolmanda koha Artur Laagus (5. kl). Kiidame osalejaid, aga täname ka IT-tugiõpilasi ürituse korraldamise ja reaalainete kuu raames toimunud hübriidtundide tehnilise toe eest.

14. jaanuaril korraldas õpetaja Paul Zubtšenko gümnaasiumis koolisisese füüsikaolümpiaadi. Parim tulemus oli 11. klassi õpilasel Romek Hansonil. 2. koha saavutas 10. klassi õpilane Ege Maddison ning 3. koha 10. klassi õpilane Kaidi Siim.