BAROKNE PILDIRAAM JA ROKOKOOLIK AUTOPORTREE


Kilingi-Nõmme Gümnaasiumi ruumikas ja valgusküllases aulas toimus 18. veebruaril  kunstiolümpiaadi piirkondlik voor, kus osales 5 noort gümnaasiumist ja 16 põhikoolist.
Igal aastal on osalejatel vaja teostada etteantud teemal praktiline töö kodus, täita 1 tunni vältel test kunstiajaloo kohta ning luua 2 tunni jooksul loominguline ülesanne kohapeal. Sel aastal oli suurema vaatluse all barokk- ja  rokokoostiilis kunst: gümnaasiumi noortel tuli teostada kodus reljeefne pildiraam ja põhikooli vanuserühmal autoportree teemal “Kuninglik mina”.Rute-Marie Maddison 10. klassist saavutas 1. koha gümnaasiumiastmes,  Anette-Marie Õis 9. klassist 1. koha ja Getter Juurikas 8. klassist 2. koha põhikooliastmes. Palju õnne saavutatud tulemuste üle!
(Fotod ürituselt: Kadri Karon)

Õpilasi juhendas ja vahendas M. Ristmäe