Arvutipidu Häädemeeste Keskkoolis

 

    

Märtsikuu eelviimasel reedel (23.03.18) jätkus Häädemeeste Keskkooli noortealgatuslik igaaastane arvutipidude seeria HKK LAN, mida kõik kohalikud kui ka kaugema maa mängusõbrad pikisilmi oodanud olid. Sel korral võeti pikim, 170 kilomeetrine (ligi 1000 korda enam kui kulus üritusel võrgukaablit) bussiretk ette Sakust. Huvilisi (sealhulgas korraldajad ja pealtvaatajad) tuli kokku 19.
Erinevalt traditsioonilistest analoogsetest üritustest, ei keskendutud niivõrd palju mitmikmängude võistlustele, nagu tavaks on saanud, vaid püüti võtta aeg maha ja lihtsalt nautida mänguelamusi meeldivas seltskonnas. Auhindu jagati aga see-eest pisut loovamatel aladel nagu Microsofti graafikaprogrammis Paint arvutipeo teemalise pildi joonistamine (selleks oli kõigil aega viis minutit ning võitja selgus rahvahääletuse põhjal), arvutiklaviatuuril kiirtrükkimine (esikoht saavutati tulemusega 103 sõna minutis) ning arvutimängu FIFA turniiril osalemine. Lisaks oli kõigil kohalolijatel võimalus järgmise päeva hommikul osaleda aardejahis, mille käigus lisaks alternatiivsele hommikuvõimlemisele oli võimalik kooli peidetud auhinnad nobedamatel endale võita.
Auhindadega andis üritusele hoogu juurde Euronics ning mängurite janu aitas kustutada Häädemeeste vesi.

Suur aitäh osalejatele, sponsoritele ja ürituse korraldajale Richard Aljaste.