Keskkonnateemaliste videote konkurss – tähtaeg 11.11.2018.

Keskkonnateemalisi videoid saab esitada kuni 11. novembrini!

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) pikendab keskkonnateemalise videokonkursi mini Negavatt tähtaega 11. novembrini.
Konkursile oodatakse I-VI klasside koolinoorte videoid mõnest murekohast keskkonnas ja sellele välja pakutud lahendusest. Parimatele on auhinnaks reisiraha mõne Eesti muuseumi, õppekeskuse, ettevõtte külastuseks või loodusmatka läbiviimiseks.
Konkursile oodatakse klippe, mis pakuvad lahendusi erinevatele keskkonnaalastele probleemidele, näiteks, kuidas säästa vett, aega, paberit, elektrit, toitu, jäätmeid või hoida mõnel muul moel meid ümbritsevat keskkonda.

Konkurss toimub kahes vanusekategoorias: I-III klasside ja IV-VI klasside õpilased. Osalemiseks tuleb moodustada vähemalt 3-liikmeline meeskond, luua kuni 2-minutiline videoklipp, kus kirjeldatakse ära mõni keskkonnaga seotud murekoht ning pakutakse välja lahendus.

Siis tuleb video mini Negavati kodulehel registreerida.https://www.negavatt.ee/mini. Osaleda võib ka terve klassiga ning kasutada nii õpetajate, noorsootöötajate, huviringide juhendajate kui ka lapsevanemate abi. Konkursil saab osaleda kuni 11. novembrini 2018.

Videokonkursi mõlema vanusegrupi võitjad saavad kuni 700 euro ulatuses reisiraha mõne Eesti muuseumi, õppekeskuse, ettevõtte külastuseks või loodusmatka läbiviimiseks. Reisirahata ei jää ka teised esikolmikusse tulnud meeskonnad. Lisaks paneb Telia Eesti välja iPhone 6 nutitelefoni, mis loositakse välja kõikide osalejate vahel uute ja ägedate videote tegemiseks. Samuti paneb oma lemmikutele välja eriauhinnad Eesti Pandipakend, Uuskasutuskeskus ning Rimi Eesti Food AS. Konkursi võitjad selgitavad välja KIKi töötajad ning parimatest parimad kuulutatakse välja 4. detsembril mini Negavati kodulehel.
Täpsemad konkursi tingimused leiab mini Negavati kodulehelt https://www.negavatt.ee/mini ning infot jagab ka Negavati projektijuht Kadi Mitt (kadi.mitt@kik.ee, tel. 5242602).