NATO 70/Eesti 15 loomekonkurss 31.01.2019

Eesti NATO Ühing kuulutab välja NATO 70/Eesti 15 loomekonkursi!

Projekti toetavad Kaitseministeerium, NATO HQ Allied Rapid Reaction Corps ning Haridus- ja Teadusministeerium.

 

 

NATO70EST15 loomekonkurss

 

“70 aastane NATO 15 aastat Eestis – tee ja jaga videot ning anna oma panus riigikaitse haridusprojekti”

 

Hei, noor! Kui oled 16-19 aastat vana eesti või vene keelt rääkiv ning Eestis elav, siis kogu enda sõbrad kokku, moodusta 2-4 liikmeline meeskond ning tehke 1-5 minutiline eesti-, vene- või inglisekeelne video, mille sisuks on NATO-teemaline õppematerjal. Kaasa võimalusel ka koolipoolne juhendaja (riigikaitseõpetaja). Nüüd on Sinu võimalus saada nii ise uusi teadmisi kui ka neid teistele edasi anda uurides midagi uut ja huvitavat NATO ning selle organisatsiooni tegevuste kohta. Lisa videole pealkiri, lae see üles kas videokeskkonda YouTube või mõnda pilveteenusesse (Google Drive, Dropbox, WeTransfer jms) ja saada video link hiljemalt 31. jaanuar 2019 meiliaadressile info@eata.ee. 

 

Olgu mainitud, et neli parimat meeskonda saavad 2019. aasta suvel auhinnaks võidureisi Ühendkuningriigis paiknevasse liitlaste kiirreageerimiskorpuse staapi (Allied Rapid Reaction Corps Headquarters). Viis parimat videot avaldatakse Eesti NATO Ühingu YouTube lehel ja edastatakse NATO peakorterile ning kõikidele Eesti gümnaasiumitele, et neid saaks kasutada õppematerjalidena Eesti NATO-ga liitumise 15. aastapäeva ja NATO 70. aastapäeva tähistamisel. Parimaid videoid näidatakse ka 29. märtsil toimuval avalikul pidustusüritusel Vabaduse väljakul. Eriauhindadeks on kohtumine liitlastega ja liitlasüksuste külastamine Tapa või Ämari väeosades.

 

Abimaterjale leiad: www.eata.ee, www.natonia.ee ja www.nato.int