166 AASTAT KOOLIHARIDUST HÄÄDEMEESTEL

Hariduselu ajalugu on Häädemeestel pikk. Järjepidevalt on antud kooliharidust aga 166 aastat ja seda sündmust täna Häädemeeste Keskkoolis ka tähistati. Toimusid pidulikud kooli sünnipäeva aktused. Praegused õpilased intervjueerisid endisi. Oma koolielust pajatasid praegused kooli töötajad: Ave Fohs, Minoret Miisna, Eeva Noni, Margus Maddison, Aleksander-Tõnis Joarand ja Katrin Laan. Rääkisime sellest, et igal lapsel on oma oluline roll kooli loos ja ka tema enda hilisemates koolimälestustes. Suur tänu igale koolipere liikmele, et oled osaline Häädemeeste kooli loos!
Sünnipäevale kohaselt musitseeriti ja lauldi ühiselt ning söödi kartulisalatit ja torti. Koolipäeva lõpus käisid kooli õpilasesinduse liikmed Häädemeeste kalmistul meenutamas koos Tiiu Pukaga endisi õpetajaid.

Fotode autorid Monika Jantson ja Heli Lank