PEREPÄEV

Perepäeva hommik 21. mail algas orienteerumiskoolitusega ja orienteerumisega Häädemeeste alevikus, mida viis läbi Orienteerumisklubi West tänu Tahkuranna Lions klubi toetusele.Toimusid erinevad töötoad: 2. klassi õpetaja Age Ein viis läbi nooleviske võistluse, 8. klassi õpilased tegid näomaalinguid, 11. klass ja õpetaja Astrid Rosenberg viisid läbi robootika töötoa ning ukraina-eesti ringmängude töötoa.KOHVIKud: 6. klassi õpilaste ja lapsevanemate poolt oli võileivakohvik; 8. klassi õpilaste poolt smuutikohvik; 9. klassi poolt koogid ja kohv. Ukraina perede poolt ukraina rahvusköök.7. klass viis läbi õnneloosi.10. klassi õpilased müüsid erinevaid omavalmistatud tooteid.Õpilasesinduse algatusel valmis kooliaeda õuesõppe klass. Toimus klassi ametlik avamine. Õppeklassis on ka nimeline pink kunagisele Häädemeeste kooli õpilasele August Kleinile. Ajalootundi pidasid Eve Pajuväli, kes rääkis piirkonna purjelaevanduse kuulsusrikkast ajaloost ning Pärnu muuseumist Kristiina Vunk, kes rääkis August Kleini rollist Pärnu linna aja- ja kultuuriloos.7. klassi valikaine õpilased valmistavad ette loodusõpperada Arumetsa karjääri ümber. Õpetaja Triin Türk, Margus Maddison, 7. kl õpilased Mattias Grossthal ja Eduard Siim ning lapsevanemad Ain Tali ja Tanel Antson ehitasid loodusrajale täna purde. Peagi saavad valmis ka infotahvlid ning saame kutsuda kõiki huvilisi loodusrajale. Perepäev lõppes suurepärase kontserdiga, mille valmistasid ette õpetaja Minoret ja Elon Miisna.