Noorkotkaste ja Kodutütarde laager Häädemeeste Keskkoolis 27. – 28.04.2018

27.-28. aprill toimus meie oma rühma laager Häädemeestel. Külla kutsusime ka Saarde kodutütred, et oleks koos lõbusam.
27. aprillil võtsime vastu Häädemeeste rühma 8 uut kodutütart ja 8 uut noorkotkast. Vande andsid Sandra, Nora, Nele, Laura, Iiris, Carmen Maria, Keity, Lisette, Renar, Sander, Marcus, Karl-Eerik, Mattias, Martin, Meris, Rasmus.
Peale pidulikku vastuvõtmist vahetasime riided metsariiete vastu, panime üles suured militaartelgid ja mängisime õpetlikke mänge. Õppisime taimi ja linde, joonistasime ja meisterdasime. Õhtul tegime õues lõkke ja grillisime lõkke ääres. Öösel oli vaja telki kütta ja olla tulevalves.
Järgmisel päeval oli enesekaitseõpetus kus treener õpetas, et ära jooksmine ja põgenemine on kõige parem viis ennast kaitsta. Muidugi õppisid noored ka päris enesekaitsevõtteid kui enam põgenemine ei aita.
Aitäh abilistele, kes aitasid laagri õnnestumisse – Karme, Raili, Jana, Margus, Madis ja MMAces, Lea ja Joosep
.